Gölyazı Ünallar İlkokulu

WEB https://gui.meb.k12.tr
Adres : Gölyazı Bayır Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No128 16110 Nilüfer BURSA
VİZYON : Öğrencilerimizi akademik, sosyal, sportif ve kültürel yönden çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek; çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına gönülden bağlı, bu milletin ferdi olmaktan gurur duyan, anadilini etkin bir şekilde kullanabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen, özgüveni tam, paylaşmayı bilen ve takım ruhunun önemine inanan bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR : -

Isınma : KALORİFER
Servis : 2 adet öğrenci servisi bulunmakta olup Çatalağıl ve Badırga köylerinden taşımalı öğrenciler okulumuza gelmektedir.
Ulaşım : Gölyazı´ya, Bursa´dan İzmir´e giderken 34´üncü kilometrede, Balıkesir yönünden gelirken, Bursa´ya 30 km kala ´Gölyazı´ ve ´Ağlayan Çınar´ tabelaları ile işaret edilen yoldan ulaşılıyor. Köy, ana yola 5 km mesafede, yolun durumu iyi, ama her an önünüze bir traktör ya da köpek çıkabilir, dikkatli olun. Toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise üniversite metro istasyonundan 5/G numaralı belediye otobüsleri ile Gölyazı´ya gelebilirler. Köyde konaklama olanağı ise yok.
Yerleşim Yeri : Gölyazı da konaklama olanağı yoktur. Nüfus yaklaşık 1300 kişi civarındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz merkez Nilüfer ilçesine yaklaşık 30 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -